Gizlilik Sözleşmesi

07.04.2016 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında şirketimiz “Veri Sorumlusu” sıfatına sahip olup, bu sıfatın gerektirdiği yükümlülükleri yerine getirmek için gerekli uyum çalışmalarını gerçekleştirmektedir.

www.ivk.com.tr sitesi DB Positive Yaratıcı Çözümler ve Proje Yönetimi LTD. ŞTİ.’ne aittir ve bu siteyi ziyaret eden müşterilerimizin bilgi güvenliği DB Positive sorumluluğundadır.

Site sayfalarını kişisel herhangi bir bilgi vermeden dilediğiniz sıklıkta ziyaret edebilir, hizmetlerimiz, organizasyonlarımız, kampanyalarımız hakkında bilgi alabilirsiniz. Web sitemizi ziyaretinizde kişisel bilgileriniz, sadece sizin bilginiz dahilinde sizden temin edilebilmektedir. Sizin bilginiz ile bizim tarafımızdan kayıt altına alınan kişisel bilgileriniz DB Positive tarafından korunmaktadır. Bu nedenle, söz konusu kişisel bilgiler sizin haberiniz veya onayınız olmadan ya da hukuksal yükümlülük altında bulunulmadığı sürece tarafımızdan diğer kişilere verilmeyecektir.

Bu kapsamda dilediğiniz zaman Kanunun 11. maddesi kapsamında Veri Sorumlusu olan şirketimize başvurarak aşağıda belirtilen haklarınızı kullanabilirsiniz. Buna göre kişisel verisi işlenen ziyaretçilerimizin;

• Kendisine ait kişisel verilerin işlenip işlenmediğini öğrenme,
• İşlenen kişisel verileri varsa bunlara ilişkin bilgi talep etme,
• Kişisel verilerin işlenme amacını ve bu verilerin amaca uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
• Kişisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerindeki hataların düzeltilmesini ve eğer aktarım yapılmışsa ilgili üçüncü kişiden bu düzeltmenin istenmesini talep etme,
• Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde bu verilerin silinmesini, yok edilmesini ya da anonim hale getirilmesini isteme ve eğer aktarım yapılmışsa bu talebin aktarılan üçüncü kişiye iletilmesini isteme,
• İşlenen verilerin neticesinde kişi ile ilintili olumsuz bir sonuç çıkmasına itiraz etme,
Kanun’a aykırı veri işleme nedeniyle zararının ortaya çıkması halinde zararını yasalar çerçevesinde talep etme, haklarına sahiptirler.

Tüm soru ve görüşleriniz için bize info@ivk.com.tr dan mail ve 0 212 288 03 92 den telefon ile ulaşabilirsiniz.
*6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”)

 

< Ana Sayfa

Tasarım ve Geliştirme Charmacy.co

İlham Veren Konuşmalar bir DB Positive markasıdır. © Tüm hakları saklıdır 2018

Gizlilik Sözleşmesi            DB Positive Web Sayfası

İlham Veren Konuşmalar bir DB Positive markasıdır.
© Tüm hakları saklıdır 2018

Tasarım ve Geliştirme Charmacy.co